ГоловнаТехноШтучний інтелект передрікає Bitcoin більш ніж 2-кратне зростання в найближчі 10 років

Штучний інтелект передрікає Bitcoin більш ніж 2-кратне зростання в найближчі 10 років

Курс біткоїна до 2032 року зросте більш ніж удвічі від поточних значень. Відповідний прогноз озвучив гучний “штучний розум”.

Детально

Заявлений ChatGPT курсовий орієнтир до зазначеної дати – $50 000+. Станом на полудень неділі, 26 лютого, за один “біток” давали $23 231,50 (дані Investing.com). Ближче до Нового року котирування BTC/USD становитимуть $28 710.

В основу прогнозу штучного інтелекту покладено аналіз поточної поведінки криптовалют, оцінку політичних чинників, аналіз динаміки попиту/пропозиції та економічні реалії (актуальні та перспективні).

Інші заявлені ChatGPT курсові орієнтири “бітка”:

  • червень-2025 – $33 000+;
  • грудень-2025 – падіння в район $28 500;
  • грудень-2032 – $58 343.

Оновити історичний максимум у районі $68 800 у “крипти №1” на горизонті найближчого десятиліття не вийде, вважає штучний розум.

Усі курсові “одкровення” ChatGPT щодо пари BTC/USD доступні для ознайомлення на https://coinpriceforecast.com/bitcoin-forecast-2020-2025-2030.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...