ГоловнаТехноTwitter почне ділитися з користувачами рекламними доходами - Ілон Маск

Twitter почне ділитися з користувачами рекламними доходами – Ілон Маск

Власники підписки Twitter Blue зможуть претендувати на отримання частини рекламних доходів. Про це Ілон Маск повідомив у своєму акаунті сервісу мікроблогів.

Детально

За словами мільярдера, нова схема розподілу доходів Twitter від реклами почала діяти 3 лютого. Автори, у гілках яких демонструється реклама, зможуть отримувати частину доходів компанії від її розміщення. Яким саме чином ця схема буде реалізована на практиці, новий власник Twitter не пояснив.

Варто зазначити, що авторів контенту підтримують багато платформ. Зокрема, йдеться про TikTok та YouTube. Претендувати на отримання коштів можуть лише ті користувачі, які відповідають встановленим вимогам за рівнем залученості та кількістю підписників. Чи планує Twitter використовувати ці критерії, Маск не повідомив.

Підписка Twitter Blue обходиться користувачам платформи щомісяця у 8 USD. Вона дає змогу отримати доступ до додаткових функцій на кшталт режиму читання, редагування твітів, завантаження відео у високій якості тощо. У майбутньому платним передплатникам соцмережа показуватиме вдвічі менше реклами.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно