ГоловнаТехноСтартап CASETiFY представив серію захисних чохлів і рукав для MacBook Pro 2023

Стартап CASETiFY представив серію захисних чохлів і рукав для MacBook Pro 2023

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Бренд CASETiFY представив два захисні чохли та рукав для MacBook Pro з амортизаційними властивостями та сумісністю з моделями ноутбука 2023 року випуску.

Подробиці

Кейси CASETiFy мають антимікробну функцію, виготовлені з перероблених матеріалів і оснащені передовою технологією поглинання ударів EcoShock для ще більшого захисту пристрою.

Стартап CASETiFY представив серію захисних чохлів і рукав для MacBook Pro 2023

Усі перераховані вище аксесуари настроюються, що дає змогу власникам унікалізувати захисну оболонку шляхом вибору підходящого варіанту дизайну з декількох запропонованих.

Лінійка аксесуарів містить кейси в трьох виконаннях: базовому, Impact і Snap. Для виготовлення новинок використані перероблені чохли від застарілих моделей смартфонів і кнопкових мобілок.

Стартап CASETiFY представив серію захисних чохлів і рукав для MacBook Pro 2023

Амортизувальні матеріали, якими оздоблена внутрішня частина чохла, захищають MacBook Pro від падінь і ударів. Управління теплом покращено завдяки вентиляційним отворам. Антиковзні ручки – ще один шар захисту, пропонований чохлом Impact. Вони запобігають зісковзуванню ноутбука з будь-яких гладких поверхонь.

Чохли Snap і Impact мають вирізи для захисту від ковзання і розсіювання тепла, легко знімаються і замикаються. Обидва кейси пропонуються в 13-, 14- і 16-дюймовому варіантах для MacBook Pro 2023 і доступні для використання на MacBook Air.

Базова версія чохла виготовлена з амортизуючого неопренового матеріалу і має водонепроникну блискавку як додатковий шар захисту.

Вартість чохла в базовому виконанні – $52. За версії Impact і Snap розробники просять $85 і $62 відповідно.

Стрічка новин: