ГоловнаТехноСтала відома ціна бюджетного смартфону Redmi A4 5G

Стала відома ціна бюджетного смартфону Redmi A4 5G

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Xiaomi офіційно анонсувала Redmi A4 5G кілька днів тому, але не розкрила багато інформації про пристрій. Завдяки галузевим джерелам тепер ми маємо більше інформації про пристрій, включаючи ціни.

Подробиці

Redmi A4 5G будуть продавати в Індії за ціною ₹8499 (4200 грн) за варіант 4 ГБ оперативної пам’яті + 128 ГБ накопичувач.

Redmi A4 5G отримає 6,7-дюймовий IPS РК-дисплей із частотою оновлення 90 Гц і роздільну здатність HD+, що забезпечує більш плавне зображення порівняно з традиційними панелями 60 Гц. Він працює на чіпсеті Snapdragon 4s Gen 2 , побудованому за 4-нм техпроцесом, що робить його першим смартфоном в Індії з цим процесором.

Основна камера на 50 МП із діафрагмою f/1.8 забезпечує чіткі та різкі фотографії, а фронтальна камера на 8 МП. Redmi A4 5G працює під управлінням Android 14 з новою оболонкою HyperOS 1.0 від Xiaomi і забезпечує зручну роботу користувача. Інші функції включають акумулятор на 5000 мАг, який підтримує швидку зарядку 18 Вт, сканер відбитків пальців, встановлений збоку і порт USB Type-C.

Стрічка новин: