ГоловнаТехноXiaomi незабаром представить бюджетний «розумний» браслет Redmi Band 2

Xiaomi незабаром представить бюджетний «розумний» браслет Redmi Band 2

“Редмі” готується вивести на ринок індонезійську версію фірмового фітнес-трекера Band 2, після чого настане черга варіанту для Європи. Презентація пристрою відбулася в грудні в Китаї.

Подробиці

Згадка про Redmi Band 2 з’явилася в базі італійської “Декларації відповідності”. Назва пристрою прямо не називається, проте модельний номер M2225B1 відповідає китайському варіанту девайса. Дата запуску в Європі поки не вказана.

Redmi Band 2 обладнаний рідкокристалічним дисплеєм 1,47″/450 ніт/247 ppi. Налаштувати девайс під свої потреби можна шляхом вибору вподобаного циферблата з більш ніж 100 пропонованих варіантів. Батарейка на 210 мА/год. забезпечує автономність до 2 тижнів включно.

Девайс може похвалитися функціями відстеження стану здоров’я, серед яких моніторинг частоти серцевих скорочень, замір SpO2 і відстеження жіночого здоров’я. Заявлена кількість спортрежимів – 30+.

Трекер обладнаний підтримкою Bluetooth 5.1 LE і має сполучення з пристроями на базі від Android 6/iOS 12. У наявності – опції дистанційного керування камерою і відтворенням музики, до яких додаються погода, час і секундомір. Захист від вологи забезпечено на рівні 5ATM.

Вартість Redmi Band 2 на території Піднебесної – ¥169 (трохи менше $25). Трекер доступний для покупки в Китаї в чорному і білому кольорі. Для міжнародних версій кількість забарвлень може бути збільшено. Передбачувані тони – зелений, синій і рожевий.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...