ГоловнаТехноPOCO X5 з'явився на Geekbench зі Snapdragon 695, Android 12 і 8...

POCO X5 з’явився на Geekbench зі Snapdragon 695, Android 12 і 8 Гб оперативної пам’яті

Базовий варіант перспективного смартфона POCO X5 5G потрапив до рук фахівців Geekbench напередодні презентації. За підсумками бенчмарка, поряд з підсумковими результатами тестування, стали відомі деякі характеристики майбутньої новинки.

Подробиці

У лістингу організації девайс згадано під символьним позначенням 22111317PG, де літера G означає Global (тобто версію пристрою для міжнародного ринку). За продуктивність цього варіанта відповідає процесорна система SD695, а за графіку – чип Adreno 619.

Тестуванню піддалася версія з 8-ма гігабайтами оперативки з граничною тактовою частотою 2,21 ГГц під управлінням Android 12. Результати “прогону” за одно- і мультиядерним критеріями – 693 і 2113 пунктів відповідно.

Раніше було оголошено, що X5 являє собою трохи відманікюрений варіант “Редмі Note 12” для китайського ринку. Відповідно, перспективний девайс “приросте” екраном AMOLED 6,7″/FHD+/120 Гц, селфі-модулем на 8 Мп, потрійною задньою камерою з головним датчиком на 48 Мп, швидким ЗП на 33W і АКБ на 5000 мА/год.

Серія X5 міститиме дві версії – однойменну базову і поліпшену з літерами Pro. Стандартний варіант, за попередніми даними, отримає згадану вище оперативку на 8 Гб і більш “легку” на 6 Гб.

Точна дата презентації і ціна не розголошуються.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...