ГоловнаТехноMIUI 14 Global стала доступна для кількох смартфонів POCO і Xiaomi

MIUI 14 Global стала доступна для кількох смартфонів POCO і Xiaomi

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Мережа приросла новинами про завершення корпорацією “Сяомі” розробки MIUI 14 для індійських версій POCO F4 Pro і Xiaomi 12 Pro і початок розгортання зазначеної прошивки на POCO M3 на території країн Європейської економічної зони.

Подробиці

Користувачі POCO M3 на території ЄС можуть оновити смартфони до MIUI 13 вже сьогодні. Власникам пристрою обіцяні поліпшення продуктивності та енергоспоживання, низка нових опцій і новацій.

POCO M3 спочатку постачався з попередньо встановленою MIUI 12 і наразі отримує останнє велике оновлення MIUI 14 з номерами збірок V13.0.3.0.SJFMIXM, V13.0.1.0.SJFEUXM і V13.0.1.0.SJFINXM. Слідом за оновленням на території ЄС, прошивка стане доступною для власників згаданої моделі в обох Америках.

Нова оболонка принесе на POCO M3 стабільну MIUI на базі Android 12, апдейт Android Security Patch до грудня-2022 та досконалішу безпеку.

Першими отримали доступ до новинки учасники програми тестування. Якщо під час випробувань не буде виявлено суттєвих помилок, стабільне оновлення стане прилітати на POCO M3 звичайних користувачів.

Орієнтовний термін завершення тестового періоду – березень цього року.

 

Стрічка новин: