ГоловнаТехноНовий надбюджетний смартфон Poco C75 отримає нетиповий дизайн задньої панелі

Новий надбюджетний смартфон Poco C75 отримає нетиповий дизайн задньої панелі

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Poco C75, бюджетний смартфон від суб-бренду Xiaomi, який вже пройшов сертифікацію FCC – з’явився на рендерах.

Подробиці

На рендерах C75 представлений у трьох різних кольорах — чорному, золотому та зеленому. Кожен варіант має двоколірне покриття. І хоча чорний має більш стриманий вигляд, зелений і золотий виділяються мармуровою обробкою в нижній половині задньої панелі.

Деко камери кругле з чотирма вирізами. Основний датчик на 50 Мп, другий 0,08-мегапіксельний допоміжний об’єктив, а третій світлодіодний спалах. Останній виріз є доданий для декоративних цілей.

На передній панелі розміщено 6,88-дюймовий РК-дисплей HD+ із частотою оновлення 120 Гц і помітними рамками. U-подібний виріз містить 13-мегапіксельну селфі-камеру.

Poco C75

Крім того, очікується, що телефон буде оснащений процесором MediaTek Helio G85, який є звичайним вибором для бюджетних пристроїв. Ймовірно, він буде працювати в поєднанні з максимум 8 ГБ оперативної пам’яті і до 256 ГБ накопичувачем.

Також очікується, що C75 матиме бічний датчик відбитків пальців, вбудований у кнопку живлення, NFC для безконтактних платежів і 3,5-мм роз’єм для навушників, функція, яка все частіше зникає з нових смартфонів.

Кажуть, що ємність батареї становить 5160 мАг, що має забезпечити пристойний час автономної роботи для бюджетного пристрою та підтримувати дротову зарядку 18 Вт.

У порівнянні зі своїм попередником, Poco C65, C75, схоже, пропонує трохи більший дисплей із вищою частотою оновлення, вищу роздільну здатність фронтальної камери та трохи більший акумулятор. Однак пристрій використовує той самий процесор, що й торішня модель.

Стрічка новин: