ГоловнаТехноXiaomi випустила недорогий випрямляч для волосся з вбудованим акумулятором на 3200 мАг

Xiaomi випустила недорогий випрямляч для волосся з вбудованим акумулятором на 3200 мАг

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Xiaomi на додаток до свого першого торшера Xiaomi Smart Floor Lamp випустила бездротовий випрямляч для волосся Mijia. Він має вбудовану батарею і замінює традиційний випрямляч у ваших поїздках або його можливо використовувати як альтернативу, коли ви перебуваєте далеко від дому.

Подробиці

Він має велику батарею ємністю 3200 мАг, здатну забезпечити автономність протягом приблизно 3-4 разів використання, залишаючи волосся повністю прямим.

Xiaomi Mijia Wireless Hair Straightener

Цей випрямляч для волосся Xiaomi Mijia отримав технологію негативних іонів, яка допомагає пом’якшити волосся та зменшити завивку навіть у найскладнішому волоссі. До цього додається керамічне покриття, здатне рівномірно розподіляти тепло, не завдаючи шкоди.

Він також має три температурні режими, що дозволяє встановити його роботу на 160ºC для тонкого волосся, 180ºC для нормального або злегка кучерявого волосся та 200ºC для кучерявого або волосся, яке важко випрямити.

Xiaomi Mijia Wireless Hair Straightener

Крім того, новинка важить лише 269 грамів, що робить його дуже простим у використанні та транспортуванні. Він також має різні механізми та системи захисту від електричних збоїв і перегріву.

Ціна

Новий бездротовий випрямляч для волосся Mijia зараз продається в Китаї всього за 269 юанів (1559 грн).

Стрічка новин: