ГоловнаТехноНазвано найкращі навушники 2023 року для бігу та спорту

Названо найкращі навушники 2023 року для бігу та спорту

Журналісти популярного видання Vice опублікували рейтинг найкращих навушників для спортсменів, актуальних у 2023 році. Вони занесли до нього носимі пристрої від Anker, Apple, Bose тощо.

Подробиці

Перше місце рейтингу посіли AirPods Pro 2. Друге покоління Pro-версії AirPods пригнічує вдвічі більше шуму, ніж перше. Навушники від Apple майже не спотворюють звук. Вони можуть похвалитися наявністю сенсорного управління. Заявлена автономність роботи навушників становить 30 годин. Вони забезпечують користувачам динамічне звучання та просторовий звук.

Найкращі навушники для бігу та спорту 2023 рокуНа другій сходинці рейтингу розташувалися навушники Shokz OpenRun. Вони були визнані журналістами Vice найкращим варіантом для легкоатлетів. Завдяки спеціальному кріпленню вони не випадають із вух під час бігу. Shokz OpenRun підтримують технологію PremiumPitch 2.0, що забезпечує під час відтворення музики глибокі баси та чистіше звучання.

Найкращі навушники для бігу та спорту 2023 рокуТретє місце посіли Bose Sport Earbuds. Ці навушники припадуть до смаку любителям “затичок”. Вони поставляються виробником у комплекті з трьома різними вушними вкладишами. До 100% навушники можна зарядити всього за 15 хвилин. Їх можна експлуатувати в умовах підвищеної вологості.

Найкращі навушники для бігу та спорту 2023 рокуНа четвертій сходинці розташувалися Soundcore by Anker Sport X10 Buds, що мають облягаючу конструкцію. Навушники підтримують 210-градусне обертання. На одному заряді АКБ вони працюють 32 години.

Найкращі навушники для бігу та спорту 2023 рокуОстаннє місце рейтингу посіли Jabra Elite 7 Pro Earbuds з регульованим активним шумозаглушенням і мультисенсорною голосовою технологією. На одному заряді ця модель навушників здатна пропрацювати до 30 годин. Для налаштування параметрів відтворення можна скористатися мобільним апплетом Jabra Sound+.

Найкращі навушники для бігу та спорту 2023 року

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно