ГоловнаТехноІлон Маск дав пораду щодо використання соціальних мереж

Ілон Маск дав пораду щодо використання соціальних мереж

Один із користувачів Twitter опублікував пост про те, що люди стають більш самотніми через антисоціальні тенденції. У відповідь Ілон Маск заявив, що люди проводять у соціальних мережах занадто багато часу.

Подробиці

Користувач, твіт якого прокоментував мільярдер, процитував у Twitter результати дослідження, проведеного 2021 року Дослідницьким центром американського життя. Відповідно до них упродовж останніх трьох десятиліть кількість друзів в американських громадян різко скоротилася. Так, якщо на початку 90-х близьких друзів не мали 3% чоловіків, то зараз цей показник становить 15%. Частка жінок, які не мають близьких подруг, за цей час збільшилася з 2 до 10%.

Маск користується Twitter досить активно. Відповідь на твіт чоловіка бізнесмен дав після 01:00 минулого четверга. Наступний коментар Маск опублікував о 01:30. О 09:00 він знову зайшов у Twitter. Таким чином, мільярдер сам проводить у соцмережі досить багато часу. Протягом перших трьох тижнів після придбання сервісу мікроблогів Маск публікував нові твіти з інтервалом в одну годину.

В одному з інтерв’ю підприємець поскаржився на те, що його ранок починається з перевірки смартфона. За словами мільярдера, він хоче позбутися цієї шкідливої звички.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно