ГоловнаТехноКористувачі Twitter розкритикували чергове нововведення Ілона Маска

Користувачі Twitter розкритикували чергове нововведення Ілона Маска

Минулого вівторка в iOS-версії програми Twitter з’явилася нова вкладка. Вона називається “Для вас”. Напередодні нова вкладка стала доступна користувачам десктопної версії сервісу мікроблогів.

Подробиці

Журналісти The Verge зазначають, що схожа вкладка є в TikTok і фотошерінговому сервісі Instagram. Вона являє собою алгоритмічну тимчасову шкалу, призначену для демонстрації релевантних публікацій.

В iOS-додатку нова вкладка встановлена за замовчуванням. Вона з’являється на екрані після відкриття мобільного апплета. Твіти від користувачів, на яких користувач підписаний, як і раніше, відображаються у вкладці “Підписки”. Значок зірочки, що давав змогу перемикатися між вкладками, з програми зник. В опублікованому службою підтримки Twitter повідомленні акцентується увага на тому, що незабаром нововведення стане доступним користувачам Android-версії програми.

Нічого, крім роздратування, запуск нової вкладки у користувачів не викликав. Річ у тім, що після її появи сторонні додатки на кшталт Tweetbot і Twitterific почали працювати зі збоями. Крім цього, користувачі Twitter з великою аудиторією звернули увагу на той факт, що після появи вкладки “Для вас” кількість переглядів їхніх акаунтів різко скоротилася.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно