ГоловнаТехноXiaomi 13 Lite з основними характеристиками "засвітився" в консолі Google Play

Xiaomi 13 Lite з основними характеристиками “засвітився” в консолі Google Play

Лайт-версія тринадцятої версії “Сяомі” засвітилася на Google Play Console під символьним позначенням Ziyi. Про це повідомляє Gizmochina.

Подробиці

Перспективна серія Xiaomi 13 охоплює однойменну модель у базовому виконанні, покращений варіант з літерами Pro і топову версію Ultra. Офіційний дебют згаданого тріо очікується на транснаціональному форумі MWC, що стартує 27 лютого в Іспанії. Про існування моделі Xiaomi 13 Lite вперше стало відомо з оприлюдненого в жовтні минулого року лістингу IMEI.

Примітно, що кодове ім’я лайт-версії Xiaomi 13 збігається із символьним позначенням смартфона Civi 2, який також фігурує в документах розробника під назвою Ziyi.

У лістингу Play Console смартфон Xiaomi 13 Lite зображений із вигнутими краями і центрованим вирізом на фронтальній панелі. Ззаду видно прямокутний “острів” triple-камери. Згадані в документації роздільна здатність екрана і щільність пікселів – 1080 х 2 400р. і 440 ppi відповідно.

Назва чіпсета перспективної новинки – SM4750 (імовірно, йдеться про SD7 Gen1 з чотирма ядрами 2,4 ГГц, такою ж кількістю ядер 1,8 ГГц і графічним процесором Adreno 644). Експерти, які ознайомилися з інформацією, пророкують новинці оперативку на 8 Гб і роботу від дванадцятої версії Android 12.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

POCO F6 тепер готовий до глобальної прем’єри: характеристики екрану, батареї та процесора

POCO F6 готовий до офіційного запуску після отримання останньої сертифікації, що підтверджує характеристики пристрою. Подробиці Нова модель пройшла сертифікаційні формальності у тайського регулятора NBTC під символьним...

Секретна функція HyperOS, яка мотивує довше тримати смартфони Xiaomi у заблокованому стані

HyperOS - остання версія операційної системи авторства "Сяомі" - пропонує користувачам низку значних поліпшень, включно з кількома новими інструментами для підвищення продуктивності та плавності...

Як активувати в смартфонах Xiaomi приховану функцію для покращення звуку в навушниках

Смартфони екосистеми "Сяомі" мають вбудований еквалайзер, який дає змогу покращувати якість звучання в навушниках. Цей інструмент дозволяє налаштовувати звук відповідно до своїх уподобань і...