ГоловнаТехноПредставлено монітор ASUS із 49-дюймовим вигнутим екраном і частотою оновлення 165 Гц

Представлено монітор ASUS із 49-дюймовим вигнутим екраном і частотою оновлення 165 Гц

Бренд ASUS провів церемонію презентації супер-ультра-широкоформатного монітора серії ROG. Новинка під назвою STRIX XG49WCR отримала вигнутий дисплей 49″/5120 х 1440р./165 Гц.

Деталі

За запевненнями піарників тайванського техногіганта, екран “можна розглядати як два безшовно зшитих воєдино дисплеї 27″/1440р. з кривизною 1800R, яка обводить монітор по краю поля зору”. Що означає це хитромудре формулювання, представники компанії-розробника пояснювати не стали.

Колосальних розмірів екран може похвалитися підтримкою адаптивної VRR-синхронізації для платформ AMD/NVIDIA, розширеним колірним охопленням sRGB на рівні 125 відсотків і заводським калібруванням dE <2.

Доступні можливості підключення – DisplayPort 1.4/Ethernet/HDMI 2.0/USB type-C/RJ45 (останній з роз’ємів забезпечує можливість використання монітора як док-станції для ноутбука). За рахунок інтерфейсу USB Type-C доступна опція підтримки реверсивного джерела живлення 65W. Наявність перемикача Smart KVM забезпечує можливість перемикання управління підключеними до монітора пристроями за допомогою мишки і клавіатури.

Орієнтовна дата запуску STRIX XG49WCR у серійне виробництво – II квартал. Вартість пристрою на старті продажів складе €1199.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно