ГоловнаТехноНовий "розумний" годинник CZ Smart від Citizen підтримує технології IBM Watson і...

Новий “розумний” годинник CZ Smart від Citizen підтримує технології IBM Watson і NASA

Компанія Citizen вивела на ринок новий переносний пристрій. Йдеться про смарт-годинник CZ Smart, що підтримує технології IBM Watson і NASA. За допомогою годинника можна проходити короткі ігрові тести з метою визначення “психомоторної пильності”.

Подробиці

Фахівці NASA визначають за допомогою таких тестів розумову активність астронавтів. Новий годинник від Citizen здатен моніторити режими сну і неспання користувачів. Отримані дані використовуються носимим пристроєм для складання рекомендацій щодо того, коли краще тренуватися і відпочивати.

Годинники пропонуються до придбання в 41- і 44-мм корпусах. Варто зазначити, що обидві моделі комплектуються 1,3″ AMOLED-екраном. В якості апаратної платформи в CZ Smart використовується чип Snapdragon Wear 4100+. Годинник поставляється виробником з попередньо встановленими додатками Amazon Alexa, YouTube Music і Strava. Він може похвалитися наявністю акселерометра, барометра, гіроскопа, а також датчиків SpO2 і ЧСС.

На одному заряді АКБ годинник працює 24 години. Повна зарядка батареї займає близько 40 хвилин. У продажу CZ Smart з’явиться в березні. У традиційному роздробі смарт-годинник можна буде придбати за 350 USD.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно