ГоловнаТехноВитік характеристик планшета Honor Pad V8 Pro з процесором Dimensity 8100

Витік характеристик планшета Honor Pad V8 Pro з процесором Dimensity 8100

Компанія Honor готує до презентації новий планшетний ПК свого виробництва Pad V8 Pro з потужними апаратними специфікаціями, частина яких напередодні просочилася в Мережу.

Подробиці

Працюватиме новинка від медіатеківської процесорної системи Dimensity 8100 5G. “Картинка” виводиться на чудовий дисплей з діагоналлю 12,1″, роздільною здатністю 2560*1600р. і підтримкою швидкої частоти оновлення 144 Гц.

Апарат отримає дві конфігурації оперативної пам’яті на 12 і 8 Гб. Відповідатиме за автономність акумулятор на 10050 мА/год.

Honor наділив пристрої підтримкою швидкої дротової зарядки потужністю 35W. Повідомляється, що планшет буде завантажуватися на MagicOS 7.0 прямо з коробки. Розміри девайса становлять 277*178,95*6,8 мм.

Щодо камери і типу екрана залишаються питання. Найбільш реалістичні варіанти – подвійна з головним модулем на 50 Мп і дисплей класу OLED.

Ціна, дата прем’єри і ємність сховища залишаються невідомими.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Названо кращі смартфони 2024 року, які «не кусаються у ціні»

Щороку в Україні продається понад 1 млн смартфонів. Кожен хоче відчути технологічну новинку першим, і часто, при виході нових моделей, летить змінювати свої старі...

Новий Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition із захопленням прийнятий шанувальниками футболу

"Сяомі" порадувала фанатів аргентинської збірної з футболу смартфоном Redmi Note 13 Pro+ у лімітованому виконанні World Champions Edition. При створенні пристрою розробники черпали натхнення...

Xiaomi презентувала недорогий безшумний стельовий вентилятор з HyperOS та освітленням

"Сяомі" збагатила фірмову лінійку побутових помічників для дому Mijia "розумним" стельовим вентилятором Fan Light 42″ з вбудованим освітленням, висувними лопатями і системою управління HyperOS. Подробиці Новинка...