ГоловнаТехно"Бюджетнику" за 300 USD вдалося обійти в "сліпому" тесті камер флагмани Apple...

“Бюджетнику” за 300 USD вдалося обійти в “сліпому” тесті камер флагмани Apple і Samsung

Популярний техноблогер MKBHD, на YouTube-канал якого підписані більш ніж 16 млн осіб, протестував камери смартфонів 2022 року. Тест камер був “сліпим”.

Подробиці

Загалом MKBHD вивчив якість знімків, зроблених за допомогою 16 мобільних пристроїв. Всі вони були випущені в 2022 році. Йдеться про такі моделі, як Find X5 Pro від Oppo, Asus Zenfone 9, Pixel 7 Pro від Google, iPhone 14 Pro тощо.

За допомогою кожного учасника “сліпого” тесту техноблогер зробив по три фотознімки. Вони були опубліковані на сайті. MKBHD запропонував відвідувачам проголосувати за найякісніші фото. Участь у голосуванні взяли 600 тис. осіб.

Перше місце за якістю фотознімків несподівано посів Pixel 6a. У категоріях “портрет”, “нічний знімок” і “звичайний знімок” йому вдалося набрати найбільше балів. На другій сходинці рейтингу розмістилася модель Pixel 7 Pro. Замикає трійку Zenfone 9 від Asus.

Найкращі смартфони 2022 року за якістю зйомки“Сліпе” тестування смартфонів проводиться MKBHD щорічно з 2017 року. За цей час пристроям Apple жодного разу не вдалося посісти перше місце. Приміром, торік найкращим смартфоном за якістю фотознімків було визнано Google Pixel 5a, а позаторік – Zenfone 7 Pro від Asus.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як активувати в смартфонах Xiaomi приховану функцію для покращення звуку в навушниках

Смартфони екосистеми "Сяомі" мають вбудований еквалайзер, який дає змогу покращувати якість звучання в навушниках. Цей інструмент дозволяє налаштовувати звук відповідно до своїх уподобань і...

Як звільнити до 60% пам’яті смартфонів Xiaomi шляхом архівування програм

Смартфони екосистеми "Сяомі" відомі інноваційними функціями і широкими можливостями налаштування. Однією з найприкметніших опцій є можливість архівування додатків, що дає змогу звільняти значну кількість...

Названо дату презентації та географію продажів перспективного смартфону Xiaomi 14 SE

"Сяомі" планує в червні представити нову модель смартфона Xiaomi 14 SE. Пристрій буде орієнтований на певні ринки Азії та низку європейських країн (на території...