ГоловнаВійськові технологіїБійці ЗСУ вразили зі "Стугни-П" найсучасніший російський танк

Бійці ЗСУ вразили зі “Стугни-П” найсучасніший російський танк

Бійці ЗСУ продовжують тіснити ворога вздовж усієї лінії фронту. Юрій Бутусов, який обіймає посаду головного редактора онлайн-видання “Цензор.НЕТ”, опублікував відеоролик зі знищенням танка Т-90М “Прорив”. Ця модель вважається найбільш високотехнологічною в російській армії.

Подробиці

Танк був вражений військовослужбовцями підрозділу “Дайвер” за допомогою “Стугни-П”. За словами Бутусова, найсучасніший російський танк коштує 5 млн USD. Одна ракета “Стугна-П” обходиться в 25 000 USD.

Зі “Стугни-П” танк “Прорив” було уражено вперше. До цього бійці ЗСУ знищували такі танки тільки з гранатометів. Бутусов стверджує, що відеоролик було знято під Бахмутом.

3 грудня у Twitter з’явився відеоролик, знятий бійцями 92-ї ОМБр. У ньому можна побачити затрофеєний ними танк “Прорив”. Військовослужбовці захопили його за 50 метрів від своїх позицій.

Дані Oryx свідчать про те, що з початку вторгнення російська армія втратила вісім своїх найсучасніших танків. Два “Прориви” були захоплені бійцями ЗСУ як трофеї. П’ять танків, що залишилися, було спалено.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

POCO випустить свій перший бюджетний планшет зі стілусом та клавіатурою

Компанія "ПОКО" готується випустити перший у своїй історії планшетний ПК, підтвердженням чого є нещодавня реєстрація пристрою на євроазійській платформі ЄЕК під ім'ям "Tablet brand...

Redmi Note 13 Pro 5G порівняли з Nothing Phone 2a: всі відмінності

Redmi Note 13 Pro 5G і Nothing Phone 2a - два гідних конкурента в середньому сегменті ринку смартфонів. Незважаючи на зовнішню схожість, пристрої мають...

Розкрита частина характеристик бюджетного флагмана Xiaomi 14T Pro

Чутки з Китаю розкрили деякі деталі про майбутній смартфон Xiaomi 14T Pro, відомий у Піднебесній під ім'ям Redmi K70 Ultra. Подробиці За даними джерел, екран пристрою...