ГоловнаВійськові технологіїЗСУ показали бойове застосування італійських гаубиць FH70

ЗСУ показали бойове застосування італійських гаубиць FH70

Військовослужбовці 44-ї окремої артбригади ім. гетьмана Данила Апостола оприлюднили серію фотознімків, на яких зафіксовано бойове застосування гаубиць FH70. У повідомленні бригади підкреслюється, що українські артилеристи готові знищувати живу силу і техніку противника за будь-яких погодних умов. Головне, щоб були в наявності боєприпаси.

Детально

Італійське походження артилерійських знарядь FH70 було встановлено журналістами “Мілітарного” за тягачами Iveco Astra, які використовуються для їх транспортування. Раніше гаубиці FH70 поставлялися союзниками з вантажними автомобілями MAN Kat. Ці гармати ЗСУ отримали від Естонії.

Італійська гаубиця FH70FH70 належить до класу буксируваної артилерії. Вона була розроблена британськими, німецькими та італійськими фахівцями. На озброєння армій зазначених держав знаряддя надійшло 1976 року.

Італійська гаубиця FH70Незважаючи на такий похилий вік, гаубиця FH70 може похвалитися наявністю напівавтоматичної системи завантаження снарядів. Вона здатна працювати під будь-яким кутом.

Італійська гаубиця FH70Перші зразки FH70 з’явилися на озброєнні української армії наприкінці весни поточного року. Відтоді гаубиці іноземного виробництва успішно утилізують окупанти.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...