ГоловнаТехноПредставлені Redmi Projector та Projector Pro з роздільною здатністю Full HD та...

Представлені Redmi Projector та Projector Pro з роздільною здатністю Full HD та чіпом Amlogic T950D4

Бренд “Редмі” вивів на ринок “лінійку” проекторів свого виробництва під нехитрою назвою Redmi Projector. Сімейство представлено моделлю в базовій конфігурації і поліпшеною версією Pro.

Подробиці

Перший час девайси будуть доступні для покупки з істотними знижками для стимулювання попиту. Реалізація новинок через офіційний роздріб стартує 31 жовтня.

Redmi Projector і Projector Pro з роздільною здатністю 1080p. і чіпом Amlogic T950D4 запущено за пільговою ціною

Redmi Projector призначений для привернення уваги юної аудиторії. Базова версія поставляється в чорно-білому колірному оформленні, а варіант Pro доступний в повністю чорному розфарбуванні. Обидві версії Redmi Projector мають однакові розміри 129,5 x 117 x 179,4 мм за довжиною, шириною і висотою відповідно.

Redmi Projector і Projector Pro з роздільною здатністю 1080p. і чіпом Amlogic T950D4 запущено за пільговою ціною

Стандартний проектор Redmi Projector має об’єм пам’яті 8 Гб, а версія Pro, оснащена опціями всеспрямованої автоматичної корекції, автоматичного запобігання перешкодам, вирівнювання екрану і автофокусу, – 16 Гб. “Просунутий” варіант також пропонує озвучування дальнього поля і яскравість 150ANSI (таку ж, як у стандартної версії). Базовий і Pro-варіанти проектора Redmi Projector мають міжнародну сертифікацію ефективного світлового потоку SGS, що підтверджує можливість ефективного використання девайса в темному приміщенні та/або вночі.

 

Redmi Projector и Projector Pro с разрешением 1080p. и чипом Amlogic T950D4 запущены по льготной цене

Проектор може легко проектувати зображення на екран розміром 40″ x 100″ на відстані від 1,07 до 2,67 м. Він має коефіцієнт пропускання 1,2:1 і роздільну здатність 1080p. Новинка оснащена системою охолодження і має вражаючий термін служби – близько 15 000 годин. Девайс обладнаний чотирьохядерним процесорним чипом Amlogic T950D4 з високою продуктивністю. У наявності – модуль сприйняття, алгоритм адаптації зображення та інші функції для інтелектуального перегляду.

 

Redmi Projector и Projector Pro с разрешением 1080p. и чипом Amlogic T950D4 запущены по льготной цене

Redmi Projector оснащений вбудованою системою з двома динаміками, яка забезпечує захоплююче звучання. Мікрофон дальнього прийому інтегрований з модулем сприйняття і алгоритмом розпізнавання мови без шумів для бездоганного звучання. Проектор також підтримує голосовий помічник XiaoAi і може бути пов’язаний з іншими продуктами MIJIA в інтелектуальній екосистемі Xiaomi.

Пристрої серії Redmi Projector тимчасово доступні за акційною промо-ціною $138 і $180 за базову і pro-версію відповідно. Після завершення оферти вартість девайса становитиме $194 (“база”) і $221 (Pro). За сумку для перенесення і зберігання розробники просять майже $29.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...