ГоловнаТехноШахраї почали пропонувати 3 000 EUR від імені "Укрпошти"

Шахраї почали пропонувати 3 000 EUR від імені “Укрпошти”

Шахраї почали розсилати користувачам месенджерів повідомлення про розіграші, які проводить “Укрпошта”. Керівництво національного поштового оператора рекомендувало українським громадянам ігнорувати подібні заяви.

Детально

Шахраї пропонують українцям заповнити анкету з метою отримання від “Укрпошти” фінансової допомоги в розмірі 3 000 EUR. У спам-розсилці фігурує зображення українського президента з марками “Русский корабль…”. Для додання повідомленню достовірності до нього прикріплено скріншот із коментарями ботів, які стверджують, що “виграти реально”.

Шахрайський розіграш від Укрпошти Шахрайський розіграш від УкрпоштиШахраї пропонують жертвами взяти участь у простому опитуванні, що складається з чотирьох запитань. Після його проходження на екрані з’являється повідомлення про виграш.

Шахрайський розіграш від Укрпошти Мошеннический розыгрыш от Укрпочты Шахрайський розіграш від УкрпоштиДля його отримання необхідно вказати свої контактні дані. Крім цього, “призеру” пропонується розіслати посилання на опитування 20 знайомим.

Шахрайський розіграш від УкрпоштиБрати участь в опитуванні “Укрпошта” не рекомендує. Держкомпанія не має до нього жодного стосунку.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...