ГоловнаТехноБагатофункціональний ліхтарик Xiaomi MIJIA з дальністю дії 240 метрів представлений офіційно

Багатофункціональний ліхтарик Xiaomi MIJIA з дальністю дії 240 метрів представлений офіційно

Компанія “Сяомі” поповнила фірмове сімейство “розумних” аксесуарів MIJIA однойменним багатофункціональним ліхтариком з дальністю дії 240 м, яскравістю 1000 люмен і трьома рівнями яскравості – низьким, середнім і високим.

Подробиці

Головка лампи підтримує телескопічне фокусування. Аксесуар оснащений вбудованим різаком ременя безпеки і розбивачем вікна, що відкривається. Він також може вмикати аварійне освітлення одним натисканням кнопки, а бічні вогні можна використовувати в різних ситуаціях. Пристрій зручний у надзвичайних ситуаціях, оскільки ліхтарик можна застосовувати для розрізання ременя безпеки, що заклинив, або для розбивання вікна.

Багатофункціональний ліхтарик Xiaomi MIJIA з дальністю дії 240 метрів представлений офіційно

Девайс має обертову направляючу і регулювання повороту під широким кутом. Він підтримує магнітну фіксацію і добре підходить для “поглинання” металевих поверхонь і кронштейнів.

Багатофункціональний ліхтар MIJIA постачається з літієвою батарейкою 3100 мА/год, одного заряду якої вистачає на 90 год. роботи. Пристрій має двоколірний індикатор живлення з опцією оповіщення про заряд, що залишився. Аксесуар можна заряджати через порт USB-C. Тривалість процесу наповнення енергією не уточнюється.

Багатофункціональний ліхтарик Xiaomi MIJIA з дальністю дії 240 метрів представлений офіційно

Вартість ліхтарика в Китаї – ¥169 за процедурою краудфандингу ($23). За першу добу з моменту презентації девайс зібрав понад ¥150 000 (близько $20 750). У традиційному роздробі пристрій буде продаватися за ціною ¥199 ($23 і $28 відповідно).

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно