ГоловнаТехноЯк виявити «некоректну поведінку» будь-якого застосунка в смартфонах Xiaomi

Як виявити «некоректну поведінку» будь-якого застосунка в смартфонах Xiaomi

MIUI 13 продовжує впроваджувати нові функції у свої вбудовані інструменти. Одне з останніх нововведень – програма “Безпека”, в якій з’явилася “примочка” для визначення неправильної “поведінки” Xiaomi.

Подробности

Для поліпшення управління дозволами MIUI готова повідомляти користувачів про використання застосунком камери, місця розташування, мікрофона та інших компонентів у режимі реального часу.

Нова версія “Безпеки” ще не розгорнута для всіх категорій користувачів, тому скористатися нею можна лише шляхом завантаження з MIUI Downloader ( (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xiaomiui.downloader&hl=es_VE&gl=US).

Как обнаружить некорректное поведение какого-либо приложения Xiaomi/Redmi/POCO

“Примочка” з арсеналу MIUI 13, що дозволяє дізнатися про некоректну роботу програми

Для запобігання використанню компонентів без дозволу доцільно виконати наступний ланцюжок дій у додатку безпеки смартфона Xiaomi/Redmji/POCO:

  1. Увійти в систему безпеки.
  2. Прокрутити сторінку в самий низ, перейти в розділ “Конфіденційність” і клікнути на однойменну опцію.
  3. Увімкнути перемикач “Отримувати повідомлення про поведінку застосунку”.

Якщо все зроблено правильно, перед очима користувача постануть частини меню англійською мовою. Вгорі ліворуч з’явиться маленький зелений значок, який сповістить про роботу того чи іншого компонента в режимі реального часу.

Користувачам, які побоюються завантажувати обнову через MIUI Downloader, доведеться дочекатися появи свіжої версії ПЗ Security.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно