ГоловнаТехноЯк завантажити та встановити найкращий GCam APK для POCO M4 Pro

Як завантажити та встановити найкращий GCam APK для POCO M4 Pro

POCO M4 Pro – це добре збалансований смартфон у середньому діапазоні, що пропонує безліч привабливих характеристик, починаючи від 6,43-дюймового AMOLED-екрана з частотою оновлення 90 Гц і гідного медіатеківського чипсета Helio G96 з підтримкою 4G – закінчуючи батареєю ємністю 5000 мА/год. з підтримкою швидкої зарядки на 33W.

Подробиці

Камери пристрою вельми функціональні в апаратному плані завдяки головному 64-мегапіксельному датчику OmniVision OV64b40, в парі з 8-мегапіксельним модулем Sony IMX355, 2-мегапіксельною макрокамерою і 16-мегапіксельним селфі-модулем Sony IMX471. Однак багато користувачів вважають, що апарату не вистачає програмного забезпечення для камери.

Для вирішення цієї проблеми експерти рекомендують використовувати найкращий на ринку GCam Apk для POCO M4 Pro.

Бюджетні пристрої, як правило, не отримують від виробників програмного полірування та оптимізації додатків для камер. Саме тут операційні системи на базі Android справді сяють, оскільки спільнота розробників підхоплює слабину і пропонує більш оптимізовані рішення.

GCam має безліч переваг порівняно зі стандартною камерою, наприклад, можливості HDR+/HDR+ Enhanced для отримання більш детальних і якісних знімків. Інші функції включають астрофотографію, нічну зйомку, панораму, фото в русі, розмиття об’єктива тощо. Крім того, користувачі можуть завантажити кілька файлів конфігурації, щоб максимально розширити функціональність GCam APK і налаштувати камеру відповідно до своїх смаків і потреб.

Завантажувати GCam v8.1.101 краще з сайту BSG, оскільки це найстабільніший порт GCam для POCO M4 Pro. Багато користувачів протестували цю версію GCam і підтвердили, що вона створює кращі, як порівняти зі стоковим застосунком, зображення як за хорошого освітлення, так і за умов недостатньої освітленості.

Завантажити GCam для POCO M4 Pro можна з https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-bsg/f/dl75.

Переконайтеся, що ви завантажуєте MGC_8.1.101_A9_GV1zfix_MGC.apk, який є другим посиланням у списку.

Крім того, користувачі можуть налаштувати виведення зображення GCam за допомогою різних конфігураційних (XML) файлів, які забезпечують специфічне налаштування програми. Деякі популярні файли конфігурації для GCam v8.1.101 такі:

  • Leica for BSG;
  • Leica for BSG (ультраширик);
  • Simple DSLR;
  • True to life.

Завантажити файли конфігурації GCam можна з https://drive.google.com/drive/folders/11_tt6ohm_Yyv7W00gK9riHXxLL2nvrbI?usp=sharing.

Завантажити LMC для POCO M4 Pro

Переконайтеся, що ви завантажуєте LMC8.4_R13_Fix2.apk, який є першим посиланням у списку. Для отримання кращих знімків людини вам потрібно буде завантажити файл конфігурації https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-hasli/f/dl9/

Кроки зі встановлення GCam і LMC на POCO M4 Pro

Встановити зовнішній APK на POCO M4 Pro досить просто. Просто виконайте наступні кроки:

  1. Завантажте apk-файл за вказаним вище посиланням.
  2. Відкрийте APK і дочекайтеся появи запиту дозволу на встановлення додатків із зовнішніх або невідомих джерел.
  3. Дозвольте або просто натисніть на спливаюче вікно і дотримуйтесь інструкцій, або перейдіть у Налаштування > Безпека/Приватність > Дозволити встановлення з невідомих джерел.
  4. Запустіть пакет установки або активуйте APK-файл знову.
  5. Дочекайтеся завершення процесу.

Кроки для завантаження файлів конфігурації в GCam

  1. Перейдіть у внутрішнє сховище вашого пристрою і створіть папку під назвою GCam.
  2. Переконайтеся, що ця папка знаходиться на тому ж рівні, що і папки DCIM/Downloads.
  3. Створіть папку всередині  GCam під назвою Configs8.
  4. Перемістіть завантажені XML-файли в папку Configs8.
  5. Відкрийте застосунок GCam і двічі торкніться області навколо кнопки спуску затвора.
  6. Виберіть файл конфігурації та натисніть на “відновити”.

Якщо ви використовуєте операційну систему на базі Android 12 і вище, вам необхідно дозволити GCam доступ до всіх файлів (Дозволи програми > Файли та медіа > Дозволити керування всіма файлами).

Кроки для завантаження файлів конфігурації в LMC

  1. Відкрийте додаток LMC і двічі натисніть на область навколо кнопки спуску затвора.
  2. Виберіть файл конфігурації та натисніть на “відновити”.

Якщо ви використовуєте операційну систему на базі Android 12 і вище, вам необхідно дозволити GCam доступ до всіх файлів. (Дозволи програми > Файли та медіа > Дозволити керування всіма файлами).

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно