ГоловнаТехноMicrosoft приховано повернулася на російський ринок

Microsoft приховано повернулася на російський ринок

Відвідувачам російських магазинів знову став доступний софт Microsoft. На початку весни північноамериканська корпорація оголосила про припинення діяльності в РФ.

Подробиці

До початку війни дистриб’юторами софта Microsoft на російському ринку були компанії Softline і AllSoft. До недавнього часу ПЗ американської корпорації в їхньому асортименті не було. Цього тижня вони почали пропонувати клієнтам пакет Office 365 вартістю 5 951 руб. Для порівняння: до початку вторгнення останній дистриб’ютори пропонували до придбання за ціною 7 400 руб. Таким чином, Microsoft не тільки приховано повернулася на ринок РФ, а й почала пропонувати місцевим споживачам істотні знижки.

В AllSoft стверджують, що придбати нову ліцензію на офісний пакет у Росії, як і раніше, не можна. Клієнтам доступна можливість пролонгації куплених раніше ліцензій.

У Softline повідомили, що корпорація зі США відновила постачання ліцензій до Росії. Активувати офісний пакет можна виключно в територіальних межах РФ. За словами IT-експерта Дмитра Бевзи, працювати в Росії софтверному гіганту ніхто не забороняв. Відхід з ринку був ініціативою корпорації. Таким чином, ніщо не заважало Microsoft таємно відновити роботу в РФ. Американське законодавство цього не забороняє.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно