ГоловнаТехноПредставлені світильники Xiaomi MIJIA Smart Ceiling Lamp Pro з потужністю до 140...

Представлені світильники Xiaomi MIJIA Smart Ceiling Lamp Pro з потужністю до 140 Вт і регулюванням яскравості

“Сяомі” поповнила “лінійку” фірмової продукції для дому Mijia світильником потужністю до 140W з регулюванням яскравості. Новинка під назвою Smart Ceiling Lamp Pro може похвалитися відразу трьома версіями: для спальні та вітальні з граничним світловим потоком 3 700 і 10 000 люмен відповідно, а також спрощеним варіантом для стелі.

Подробиці

Версія для вітальні на 140W здатна освітити приміщення площею до 50 м². Варіант для спальні має потужність 55W. Цього достатньо для комфортного освітлення на площі 15-20 м². Також є спрощений стельовий варіант.

 

Светильники Xiaomi MIJIA Smart Ceiling Lamp Pro с мощностью до 140 Вт и регулировкой яркости запущены в продажу

“Розумним” світильником можна керувати через Mijia App. Основні з наданих пристрою команд – регулювання яскравості та налаштування колірної температури. У лампі також є TV-режим, опція нічного освітлення і безліч інших цікавих можливостей.

Сполучення світильника з іншим обладнанням Mijia відкриває велике поле для творчості. Так, у разі інтеграції девайса з дверним дзвінком лампа ввімкнеться в момент відчинення дверей і піде в сплячий режим, коли власник вийде за територію житла. Якщо ж з’єднати Lamp Pro з динаміком Xiao AI, керувати новинкою можна буде за допомогою звукових команд.

Вартість “спальної” і “готельної” версій лампи – ¥599. Спрощений стельовий варіант обійдеться в ¥199. У перерахунку на USD ціна становить близько $83 і близько $28 відповідно.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно