ГоловнаТехноНа провокаційні заяви Маска щодо Криму соцмережі відповіли мемами

На провокаційні заяви Маска щодо Криму соцмережі відповіли мемами

Учора ввечері Ілон Маск опублікував у своєму Twitter-акаунті опитування, пов’язане з російсько-українським конфліктом. Мільярдер запитав у своїх підписників, чи підтримують вони запропонований ним спосіб примирення сторін. Він передбачає повторне проведення референдумів на окупованих РФ територіях під егідою ООН, відмову України від Криму і членства в НАТО, а також надання Москві гарантій постачання води на Кримський півострів.

Детально

Після запуску в Twitter провокаційного соцопитування в реплаях у Маска відписалися відомі українці, зокрема Володимир Зеленський, Володимир Кличко, Михайло Подоляк тощо. У свою чергу, користувачі соцмереж відповіли на ініціативу засновника SpaceX мемами.

Меми з Ілоном Маском Меми з Ілоном МаскомКористувачі припустили, що на проведення соцопитування Маска могло спонукати захоплення канабісом. Вони порівняли бізнесмена з окупантом-“чмонею” та Медведчуком.

Меми з Ілоном Маском

Мемы с Илоном Маском

Меми з Ілоном МаскомПізніше в соцмережах з’явився мем, у якому керівника Tesla порівняли з терористом Гіркіним.

Меми з Ілоном Маском Меми з Ілоном МаскомКористувачі пригадали знищений окупаційними військами в Маріуполі електрокар Tesla з посланням Маску.

Електромобіль Tesla було названо найнеулюбленішим транспортним засобом українців.

Меми з Ілоном Маском Меми з Ілоном МаскомПісля неоднозначної реакції представників призначеного для користувача співтовариства Маск вирішив запустити ще одне соцопитування, однак зробив тільки гірше. У реплаях в мільярдера не відписалися тільки найледачіші користувачі Twitter.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...