ГоловнаТехноУ тесті на ремонтопридатність навушники AirPods Pro II набрали 0 балів із...

У тесті на ремонтопридатність навушники AirPods Pro II набрали 0 балів із 10

Фахівці iFixit протестували на предмет ремонтопридатності нещодавно представлені корпорацією Apple навушники AirPods Pro II. Як виявилося, полагодити девайси неможливо ні власноруч, ні в ремонтній майстерні.

Детально

Перше покоління AirPods Pro в тесті на ремонтопридатність набрало 0 балів з 10 можливих. Навушники другої генерації також набрали 0. Вихід з ладу AirPods Pro II означає їх утилізацію.

AirPods Pro 2За підсумками тестування фахівці iFixit констатували, що AirPods Pro є не тільки найпопулярнішими навушниками на планеті, а й найбільш неремонтопридатними. Друге покоління аксесуарів отримало кілька нових функцій. Про навколишнє середовище Apple, як і раніше, не думає. Новітні девайси з розширеними можливостями ремонту не підлягають.

Візуально навушники Pro II від попередника практично не відрізняються. Вони комплектуються новим чипом H2, який робить звук ще кращим. “Фішкою” новинок став режим “адаптованої прозорості”, що дає змогу чути крізь музику важливі навколишні звуки на кшталт шуму роботи двигуна автомобіля, що наближається, та голоси людей. У США продажі аксесуарів стартували 23 вересня. Їх можна придбати за 249 USD. В Україні AirPods Pro II доступні для попереднього замовлення за ціною 12 690 грн.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно