ГоловнаВійськові технологіїМіноборони РФ розкритикувало російські дрони

Міноборони РФ розкритикувало російські дрони

Цього тижня в Росії відбувся круглий стіл на тему перспектив розвитку в країні безпілотних технологій. Оборонне відомство РФ було представлено на ньому полковником Ігорем Іщуком. Під час виступу військовий розповів, що він думає про системи вітчизняного виробництва.

Подробиці

За даними “Российской газеты”, представник Міноборони поскаржився на те, що більша частина російських БПЛА не відповідає пред’явленим до них тактико-технічним вимогам. За словами Іщука, справа не тільки в низькій якості збірки. Основною проблемою коптерів є компонентна база. Полковник акцентував увагу на тому, що військовому відомству доводиться укладати з підрядниками додаткові угоди, а також приймати БПЛА у експлуатацію в експериментальному режимі.

Іщук не вважав за потрібне приховувати той факт, що найбільше російській армії не вистачає безпілотників радіотехнічної розвідки. Закупити їх за кордоном в умовах санкцій не є можливим. Що стосується представлених на російському ринку зразків, то вони, на жаль, залишають бажати кращого.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно