ГоловнаТехноПідтримка популярного смартфону Redmi може закінчитися найближчим часом

Підтримка популярного смартфону Redmi може закінчитися найближчим часом

“Сяомі” може припинити підтримку популярного колись смартфона Redmi Note 9. Про згортання програми внутрішньої збірки MIUI стало відомо напередодні.

Подробиці

Згаданий гаджет побачив світ у 2020 році. На території Китаю телефон відомий під ім’ям Redmi 10X 4G. Незважаючи на більш ніж дворічний вік, пристрій продається в низці регіонів за привабливими цінами.

“Вкладатися” в Note 9 недоцільно через згортання програми підтримки. Це означає, що смартфон не отримуватиме апдейтів “Андроїд”, MIUI та оновлених патчів безпеки.

Нагадаємо, що з часу дебюту Note 9 здобув апдейти Android 11 і MIUI 12/12.5/12.5 Enhanced Edition. Деякі щасливчики встигли отримати тестову версію MIUI 13/Android 12.

На поточний момент “Сяомі” є єдиним великим OEM-розробником на території КНР з відстаючою підтримкою ПЗ. Якщо ситуація не зміниться, компанія може зазнати краху в конкурентній боротьбі, зазначають китайські ЗМІ.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

POCO F6 тепер готовий до глобальної прем’єри: характеристики екрану, батареї та процесора

POCO F6 готовий до офіційного запуску після отримання останньої сертифікації, що підтверджує характеристики пристрою. Подробиці Нова модель пройшла сертифікаційні формальності у тайського регулятора NBTC під символьним...

Секретна функція HyperOS, яка мотивує довше тримати смартфони Xiaomi у заблокованому стані

HyperOS - остання версія операційної системи авторства "Сяомі" - пропонує користувачам низку значних поліпшень, включно з кількома новими інструментами для підвищення продуктивності та плавності...

Як активувати в смартфонах Xiaomi приховану функцію для покращення звуку в навушниках

Смартфони екосистеми "Сяомі" мають вбудований еквалайзер, який дає змогу покращувати якість звучання в навушниках. Цей інструмент дозволяє налаштовувати звук відповідно до своїх уподобань і...