ГоловнаТехноSamsung почне комплектувати свої флагмани з подвійною підекранною камерою

Samsung почне комплектувати свої флагмани з подвійною підекранною камерою

У 2022 році в модельному ряду Apple вперше в історії з’явилися смартфони з перфорованими екранами. Китайські виробники випускають такі мобільні пристрої кілька років. Ба більше, вендори на кшталт Xiaomi та ZTE вже встигли представити гаджети з підекранними камерами. Корпорація Samsung вирішила піти в цьому відношенні ще далі. Вона отримала патент на смартфон з двома підекранними селфі-модулями.

Подробиці

З оприлюдненої патентної документації випливає, що інженери Samsung планують використовувати подвійну підекранну камеру для поліпшення технології ідентифікації користувачів за обличчям. Другий модуль може бути розміщений у нижній частині дисплея смартфона. У цьому разі обличчя користувача, що ідентифікується, буде розпізнаватися пристроєм відразу з двох ракурсів.

Патент Samsung на подвійну селфі-камеру під екраномНа думку мережевих джерел, запатентоване технологічне рішення буде випробувано південнокорейською корпорацією у флагманських мобільних пристроях з гнучкими екранами.

Минулого року Samsung запатентувала технологію відстеження зіниці. До теперішнього часу в жодному серійному телефоні застосування вона так і не знайшла.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно