ГоловнаТехноTelegram почав блокувати канали, що публікують інструкції з убивства українців

Telegram почав блокувати канали, що публікують інструкції з убивства українців

Модератори Telegram заблокували в iOS-версії месенджера кілька прокремлівських каналів, пов’язаних із Білоруссю. Їхня сукупна аудиторія становила 80 000 осіб. Інформацію про це було опубліковано в блозі Дурова.

Подробиці

За словами засновника Telegram, блокування каналів було здійснено модераторами на вимогу Apple. Ще кілька адміністраторів каналів отримали від Telegram попередження про порушення вимог північноамериканської корпорації.

Дуров акцентував увагу на тому, що власники Telegram-каналів зобов’язані дотримуватися умов користування. В іншому разі вони будуть блокуватися модераторами. Міграція на Android-версію не врятує.

Фаундер Telegram повідомив, що 23 вересня один із російськомовних каналів повторно порушив умови Apple, після чого був заблокований. У ньому був опублікований пост із закликами “розстрілювати” і “різати” беззбройних українців.

За даними Baza, адміністрація месенджера заблокувала канал, що належить білоруському пропагандисту Григорію Азаренку. Крім цього, блокування зазнав “Русич”. У ньому було опубліковано інструкцію з убивства українських військовополонених.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...