ГоловнаТехноЗахищені смартфон Samsung Galaxy XCover6 і планшет Galaxy Tab Active4 Pro анонсовані...

Захищені смартфон Samsung Galaxy XCover6 і планшет Galaxy Tab Active4 Pro анонсовані в США

Бренд “Самсунг” анонсував виведення на ринок Сполучених Штатів двох представників серії Galaxy – смартфона XCover6 і планшетного комп’ютера Tab Active4 Pro. Обидва пристрої належать до категорії високозахищених, адаптовані для роботи в мережах 5 покоління і захищені від шкідливих зовнішніх впливів за нормами “мілітарного” протоколу MIL-STD-810H.

Подробиці

Телефон Galaxy XCover6 з рідкокристалічним дисплеєм 6,6″/FHD+/120 Гц керується операційкою Android 12. Екран захищений горилівським склом підвищеної міцності Glass Victus+. Керувати смартфоном можна мокрою рукою або в намоклих рукавичках. Захист від вологи гарантовано успішним проходженням сертифікації за стандартом IP68.

Смартфон Samsung Galaxy XCover6 і планшет Samsung Galaxy Tab Active4 Pro анонсовані в США

За продуктивність смартфона відповідає набір мікросхем SD 778G. Конфігурація пам’яті пристрою – 6/128 Гб. Ємність АКБ – 4050 мА/год. У наявності – програмована кнопка push-to-talk. Для наповнення апарату необхідною для роботи енергією достатньо потужності 15W. Динамік пристрою може похвалитися режимом посилення. Оптика представлена селфі-модулем на 13 Мп і двома датчиками основної камери на 50/8 Мп.

Планшет Active4 Pro обладнаний рідкокристалічним TFT-екраном 10,1″. Дисплей захищений ультраміцним склом Gorilla Glass 5 і здатний витримувати “купання” у воді, екстремальні вібрації, падіння зі значних висот тощо. У наявності – підтримка стилуса S Pen.

Смартфон Samsung Galaxy XCover6 і планшет Samsung Galaxy Tab Active4 Pro анонсовані в США

Висока продуктивність забезпечується чипсетом SD778G. Конфігурація пам’яті – 4/128 Гб. Планшетом, як і згаданим вище смартфоном, можна маніпулювати мокрими руками.

Обидва девайси підтримують технологію ближнього поля NFC і можуть використовуватися для безконтактної оплати.

Зазначається, що Active5 Pro можна купити в США вже сьогодні на офіційних каналах продажів “Самсунг” (сайт, фірмові магазини), а також на “Амазон-Бізнес”, за ціною $649.

Старт продажу XCover6 у Штатах буде дано 20 жовтня. Першими придбати пристрій зможуть клієнти місцевих операторів мобільного зв’язку. Вартість поки не розголошується.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно