ГоловнаТехноЩо робити, якщо смартфон швидко розряджається або погано ловить мережу

Що робити, якщо смартфон швидко розряджається або погано ловить мережу

Як показує практика, мобільні пристрої починають “гальмувати” в найбільш невідповідні моменти. Це явище в народі прийнято називати “законом підлості”. Самі по собі “фризи” ні на що не впливають, крім нервової системи власників гаджетів. Набагато гірше, якщо телефон відчуває складнощі з підключенням до мережі. У цьому разі абонент позбавляється можливості швидко здійснити дзвінок. Ще однією проблемою, з якою стикається більшість користувачів, є швидка розрядка акумулятора. Експерти назвали прості способи вирішення цих проблем.

Подробиці

Як правило, складнощі з підключенням до мережі найчастіше виникають за містом. Перше, що необхідно зробити в цьому випадку, – перепідключитися. Зробити це можна за допомогою ввімкнення і вимкнення режиму польоту.

Слабкий сигнал мережіЯкщо перепідключення до мережі оператора не допомогло, то експерти рекомендують змінити тип мережі. Наприклад, якщо ви були підключені до 4G мережі, то необхідно підключитися до 3G. Крім цього, незайвим буде знайти височину, щоб сигнал із найближчої стільникової вишки посилився.

Відсутність підключення до мережі може бути зумовлена несправністю SIM-карти. Для перевірки “сімки” її достатньо переставити в інший апарат. Якщо карта працює, то проблема криється у вашому смартфоні.

Підсилювач сигналу мережіЯкщо сигнал періодично зникає в одному і тому ж місці, то є сенс задуматися про придбання компактного підсилювача. Якщо сигнал мережі низький на постійній основі, то експерти рекомендують поміняти мобільного оператора.

Зарядка смартфонаДо основних причин швидкої розрядки АКБ можна віднести роботу аплетів у фоновому режимі, запуск “важких” ігор, використання “живих” шпалер і віджетів, високу яскравість екрана тощо. Усунути їх можна шляхом коригування налаштувань апарата. Якщо це не допомагає, то існує висока ймовірність того, що акумуляторний блок смартфона пошкоджений. Цю проблему вирішити самостійно не вдасться. Доведеться звертатися в сервісний центр.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...