ГоловнаБанкінгMonobank вирішив відмовитись від використання російської мови

Monobank вирішив відмовитись від використання російської мови

Найближчим часом monobank випустить оновлення для свого фірмового мобільного аплету. Після встановлення з програми зникне російськомовна версія інтерфейсу. Про це стало відомо від співзасновника необанку Олега Гороховського.

Подробиці

У своїх акаунтах в соціальних мережах банкір повідомив, що незабаром користувачі мобільного додатку втратять доступ до російськомовного інтерфейсу. Точної дати виходу апдейта він не назвав.

Відмову від цього Гороховський пояснив бажанням кредитної організації дистанціюватися від країни-агресора, яка вбиває українських громадян.

Співзасновник monobank стверджує, що до початку вторгнення російськомовною версією програми користувалися понад 1,19 млн клієнтів фінорганізації. Наразі її аудиторія становить близько 838,2 тис. чол. Таким чином, із 24 лютого вона скоротилася на 30%.

Гороховський попросив клієнтів monobank поставитися з розумінням до відмови банку від російської мови у додатку. Він закликав їх наслідувати приклад команди фінустанови, члени якої спілкуються між собою виключно державною мовою.

monobank

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...