ГоловнаТехноНазваний простий спосіб перетворення смартфона на ваги

Названий простий спосіб перетворення смартфона на ваги

Мало кому відомо, що будь-який смартфон можна без будь-яких зусиль перетворити на ваги. Справа в тому, що у будь-якому сучасному мобільному пристрої є гіроскоп, який можна використовувати для вимірювання ваги різних предметів.

Подробиці

Гіроскоп призначений для визначення розташування смартфона у просторі. Відповідно до Закону Гука деформація, що виникає в пружному тілі, є пропорційною доданої до тіла сили. З погляду фізики вага предмета і є та сама сила.

Для вимірювання ваги за допомогою смартфона вам знадобляться:

  • пляшка води ємністю 0,5 л.;
  • 2 листи A4;
  • мобільний аплет Weight Scale Estimator.

З аркушів паперу потрібно виготовити «пружину», як показано на наведених нижче зображеннях.

Як перетворити смартфон на ваги

Как превратить смартфон в весы

Як перетворити смартфон на ваги  Як перетворити смартфон на ваги

Как превратить смартфон в весы

Як перетворити смартфон на ваги

Как превратить смартфон в весыГармошку з паперу необхідно розмістити на рівній поверхні та покласти на неї смартфон таким чином, щоб її верхній край знаходився з верхньою гранню пристрою на одній площині.

Налаштування аплету Weight Scale Estimator

У налаштуваннях програми виберіть пункт Measurement Unit. Як одиниця ваги вкажіть у ньому кілограм. Після цього перейдіть до розділу Calibration weight. Тут необхідно вказати вагу калібрувального вантажу (0,5 кг). Далі натисніть Set та поверніться на головний екран.

Як перетворити смартфон на ваги

Как превратить смартфон в весыПляшка ємністю 0,5 л потрібна для калібрування. Встановіть її в центр кола і дочекайтеся появи повідомлення Please remove the bottle. Під час калібрування торкатися екрану смартфона не можна. У разі успішного калібрування на екрані має з’явитися напис Success. На цьому все. Імпровізована вага готова до використання.

Як перетворити смартфон на ваги srcset=

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...