ГоловнаТехноТехнічні характеристики першого зовнішнього акумулятора Xiaomi потужністю 1800 Вт

Технічні характеристики першого зовнішнього акумулятора Xiaomi потужністю 1800 Вт

“Сяомі” поповнила фірмову лінійку MIJIA новим блоком живлення. Пристрій призначений для застосування поза закритими приміщеннями. Його назва – Outdoor Power Supply 1000 Pro. Новинці, вартість якої в перерахунку з юанів на долари становить $367, має конкурувати з аналогами виробництва Ankor.

Подробиці

Презентований напередодні девайс використовує “літієвий акумулятор зі змішаним твердо-рідким електролітом”, який успішно впорався з тестуванням на акупунктуру. Заявлена ​​кількість перезарядок – 1 000, рівень захисту від «вологопила» – IP67.

Mijia Outdoor Power Supply 1000 Pro

Джерело живлення обладнане вбудованою надйомкою батареєю 280000mAh/1022Wh з ультрависокою потужністю 220V/1800W, яка може забезпечити енергією майже всю номенклатуру зовнішнього електрообородування.

Можливості Outdoor Power Supply 1000 Pro в частині наповнення енергією зовнішніх приладів, обладнання та аксесуарів:

  • дрони – до 32 разів (28Wh);
  • табірні ліхтарі – до 92 годин (10W);
  • ноутбуки – до 13 разів (70Wh);
  • дзеркальні камери – до 61 разу (15Wh);
  • автомобільний холодильник – понад 15 годин (60W).

Виробником, серед можливостей пристрою, заявлена ​​двостороння інверторна технологія flash-зарядки (за 50 хвилин і 1,5 години з 0 до 80% і з 0 до 100% відповідно).

Mijia Outdoor Power Supply 1000 Pro

Новинка забезпечує одночасне наповнення енергією до 13 пристроїв. В наявності – опція використання Outdoor Power Supply 1000 Pro як резервного накопичувача енергії для домашніх та побутових потреб.

Прилад може експлуатуватись у тандемі з MIJIA Solar Panel 100W, паралельно заряджаючи дві сонячні панелі на потужності до 200W включно.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...