ГоловнаТехноTWS навушники Realme Buds Air 3S помічені на Bluetooth SIG за добу...

TWS навушники Realme Buds Air 3S помічені на Bluetooth SIG за добу до презентації

Характеристики перспективних навушників Realme Buds Air 3S стали відомі за день до офіційної презентації гарнітури. Дані про можливості аксесуара техноблогери “потягли” з лістингу Bluetooth SIG.

Подробиці

Навушники проходять у базі даних під символьним позначенням RMA2117. Відповідати за сполучення гарнітури зі смартфоном буде «Блютуз 5.3». Також стало відомо про наявність у девайсі плоского стрижня та силіконових крил-наконечників.

Зазначені дизайнерські рішення покликані забезпечити надійне кріплення гарнітури у вушній раковині. Таким чином, цільовою аудиторією Buds Air 3S, з високою ймовірністю, є спортсмени, любителі ранкових пробіжок та інші фанати активного способу життя.

Новые наушники Realme Buds Air 3S замечены на Bluetooth SIG за сутки до презентации

З лістингу Bluetooth SIG випливає, що нові навушники «Ріалмі» оснащені потрійним низькочастотним титановим динаміком 11 мм і чотирма мікрофонами з шумозаглушенням AI ENCE.

Аксесуар підтримує програмне забезпечення еквалайзера для налаштування звуку відповідно до уподобань власника.

Урочистості з нагоди виведення на ринок Realme Buds Air 3S стартують завтра, 06 вересня, о 12:30 за індійським тимчасовим стандартом IST (10:00 за Києвом). «Партнерами» навушників по церемонії презентації заявлено смарт-годинник Realme Watch 3 Pro.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...