ГоловнаТехноHuawei представить смартфон із супутниковим зв'язком за день до презентації Apple

Huawei представить смартфон із супутниковим зв’язком за день до презентації Apple

Представник Huawei Ю Чендун оприлюднив зображення смартфона із лінійки мобільних пристроїв Mate 50. За словами топ-менеджера, девайс є справжнім проривом у сфері комунікаційних технологій.

Подробиці

У смартфонах сімейства Mate 50 використовується технологія, що «дозволяє пронизати небо». За даними Securities Times, йдеться про підтримку супутникової комунікації.

Нещодавно в Мережі сплив патент Huawei із описом способу “космічного” з’язку. У документі наводиться кілька сучасних технологій, що дозволяють знизити енергоспоживання мобільного пристрою під час підключення до супутникових апаратів.

За словами експерта у сфері “космічного” зв’язку Тіма Фаррара, для надання власникам смартфонів із сімейства iPhone 14 послуг супутникового зв’язку корпорація Apple уклала угоду про співпрацю із північноамериканською компанією Globalstar. Фарар стверджує, що через космічні апарати можна буде передавати лише текстові повідомлення. Дзвонити через них іншим абонентам власники нових iPhone не зможуть.

Очікується, що смартфони із сімейства Mate 50 будуть представлені китайським вендором 6 вересня, тобто рівно за один день до презентації Apple.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...