ГоловнаВійськові технологіїXiaomi 12S Ultra обійшов iPhone 13 Pro Max за якістю роботи камери

Xiaomi 12S Ultra обійшов iPhone 13 Pro Max за якістю роботи камери

Камера Xiaomi 12S Ultra протестована фахівцями DxOMark. Підсумковий результат – 128 балів та 5-е місце у загальному заліку серед усіх смартфонів, незалежно від ціни та типу операційної системи.

Подробиці

Найнавороченіший в історії «Сяомі» серійний смартфон примудрився на 1 бал перевершити новітні айфони 13 Pro Max та 13 Pro.

Головними складовими успіху 12S Ultra фахівці DxOMark назвали «універсальність» (можливість вибору з двох сигнатур) та відмінну якість картинки при зйомці в умовах малої видимості (темрява, ніч, туман). Ці параметри, разом із високими оцінками за іншими показниками, дозволили Xiaomi 12S Ultra закріпитися в ТОП-5 лідерів галузі за критеріями роботи камери.

Понад те, автори експерименту похвалили «надширик» та «макро» 12S Ultra за шикарну якість картинки на далеких відстанях. Окремих компліментів удостоївся головний модуль, який отримав захоплені відгуки за природну передачу текстур, експозицію та розширений динамічний діапазон.

Зі слабких сторін камери китайського смартфона вказано «недолік послідовності», часткове «неспівпадання попереднього перегляду з кінцевим зображенням» і нездатність адекватно впоратися з «світловими ситуаціями підвищеної складності».

Ознайомитися з повними результатами дослідження можна на https://www.dxomark.com/smartphones/Xiaomi/12S-Ultra #scores (мова тексту – англійська).

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...