ГоловнаТехноЕксперти пояснили, як прискорити зарядку немолодого смартфона

Експерти пояснили, як прискорити зарядку немолодого смартфона

Застарілі смартфони необхідно заряджати набагато частіше, ніж нові пристрої. Це пояснюється високим ступенем деградації встановлених у яких АКБ. За словами експертів, є кілька простих способів прискорення заряджання вікових гаджетів.

Подробиці

Перед підключенням смартфона до зарядного пристрою його потрібно вимкнути. У цьому випадку девайсу не доведеться витрачати енергію для забезпечення роботи ключових вузлів. В результаті “розумна” трубка зарядиться швидше.

Заряджання смартфонаЩе одним способом прискорення заряджання смартфона є активація режиму польоту. Ви не зможете приймати вхідні дзвінки та повідомлення. Тим часом гаджет зарядиться набагато швидше за рахунок відключення антени від живлення.

Експерти рекомендують використовувати комплектні адаптери. У жодному разі не слід купувати в переходах дешеві китайські аналоги. Вони можуть завдати смартфону шкоди.

Зарядка смартфонаНайшвидше акумуляторний блок смартфона заряджається при кімнатній температурі. Якщо в приміщенні спекотно або, навпаки, холодно, то АКБ заряджатиметься довше, ніж звичайно.

Якщо ви заряджаєте смартфон через USB, відключіть у ньому функцію синхронізації. У цьому випадку під час переходу лептопа або ПК в енергозберігаючий режим USB-порт не буде відключено від живлення.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...