ГоловнаТехноDOOGEE S89 Pro з акумулятором ємністю 12 000 мА/год. та зарядним пристроєм...

DOOGEE S89 Pro з акумулятором ємністю 12 000 мА/год. та зарядним пристроєм потужністю 65 Вт став більш доступним

Бренд DOOGEE запустив у продаж презентований кілька днів тому смартфон підвищеної міцності S89 у базовому та Pro-виконанні. Новинка має ряд видатних функцій та ідеальна для любителів екстриму.

Подробиці

Головні особливості DOOGEE S89 Pro – об’ємна батарея на 12 000 мА/год., яка може бути джерелом енергії для інших пристроїв, та ультраміцна конструкція, що дозволяє телефону не боятися падіння з великих висот та впливу води.

Для максимально швидкого наповнення акумулятора необхідною для роботи енергією, в комплект Pro-версії включена швидка зарядка 65W. Пам’ять пристрою – 8/256 Гб, назва процесора – Helio P90.

DOOGEE S89 Pro с аккумулятором емкостью 12 000 мА/ч. и зарядным устройством мощностью 65 Вт поступил в продажу по акционной цене

Базова версія S89 (без літер Pro у назві) має менший об’єм пам’яті, скромнішу швидку зарядку (33W) та датчики камери з меншою роздільною здатністю.

Батареї обох версій дозволяють не думати про зарядку протягом 5 діб. При використанні S89 Series виключно для ігор, однієї зарядки вистачить на 16 годин безперервних баталій. Обидва смартфони забезпечують можливість перегляду потокового відео протягом 18 годин від однієї зарядки.

S89 Pro отримав:

  • Android 12 OS;
  • РК-дисплей 6,3”/FHD+/Dot Display;
  • блок камер з трьох модулів роздільною здатністю 64/20/16 Мп з ШІ та підтримкою нічного режиму зйомки;
  • селфі-модуль на 16 Мп;
  • захист від води та всіх видів зовнішніх впливів за протоколами IP68/MIL-STD-810H/IP69K;
  • підтримка GPS/Глонасс/Galileo.

Промо-ціна базової та Pro-версії S89 Pro – $199,99 та $229,99. Перші 20 покупців, що оплатять пристрої на AliExpress, зможуть заощадити ще 10 доларів. Акційні умови діють до вечора 26 серпня.

Стандартна ціна «молодшого» та «старшого» варіантів – $399,98 та $459,98 відповідно.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...