ГоловнаЕлектромобіліПредставлено технологію Xiaomi Pilot для автономного водіння.

Представлено технологію Xiaomi Pilot для автономного водіння.

“Сяомі” презентувала фірмову технологію автоматичного управління електрокарами власного виробництва. Назва рішення – Xiaomi Pilot Technology. Обсяг інвестованих у проект коштів – $500 млн.

Подробиці

Піарники автомобільного департаменту китайського техногіганта розповіли про фірмовий автопілот у тематичному демонстраційному ролику. Крім технічних подробиць, у відео згадується бажання Xiaomi Group захопити лідерство в індустрії «розумних» електрокарів. Стати «номером 1» у галузі китайських техногігант планує до 2024 року.

Розробкою першого е-мобіля «Сяомі» займається засновник і чинний голова китайського техногіганта Лей Цзюнь. Топ-менеджер залучив до роботи над проектом 500 інженерів, дизайнерів та техніків. У планах – підписання контракту ще із сотнею профільних фахівців.

Крім того, “Сяомі” викупила компанію Shendong Technology, що спеціалізується на розробці рішень для автономного водіння, і “вклалася” в акції ще дев’ятьох високотехнологічних організацій автомобільної спрямованості.

У Xiaomi Pilot реалізовані такі рішення як автоматична зарядка за допомогою роботизованої руки та самостійне резервування паркувального місця в числі інших. У тестуванні новинки беруть участь 140 електрокарів.

Заявлений Лей Цзюнем обсяг інвестицій у створення першого е-мобіля Xiaomi – $10 млрд. Цю суму планується освоїти до 2024 року.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...