ГоловнаТехноXiaomi представила робота-гуманоїда CyberOne

Xiaomi представила робота-гуманоїда CyberOne

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Учора в Китаї відбулася презентація продуктів Xiaomi. Техногігант явив світу найтонший на планеті доладний смартфон, флагманські смарт-годинники, навушники та планшети тощо. Цвяхом програми став людиноподібний робот, який може не тільки ходити на двох ногах, а й розмовляти. Новинка отримала назву CyberOne. У просторі роботизований механізм може рухатися на швидкості до 3,6 км/год.

Подробиці

Варто зазначити, що перетворювати CyberOne на комерційний продукт компанія Xiaomi не планує. Він використовуватиметься виробником електроніки як дослідницька платформа. Таким чином, придбати робота шанувальники китайського бренду не зможуть.

Вага андроїду становить 52 кілограми, а зріст – 177 сантиметрів. CyberOne отримав чорно-білий корпус. Під час презентації пролунала інформація про те, що робот може розпізнавати 45 емоцій людини. Він також подарував квіти та попозував для селфі керівника компанії Xiaomi. Знімок з андроїдом Лей Цзюнь зробив на новий гаджет зі складним екраном Mix Fold 2.

Лэй Цзюнь и робот CyberOneПісля презентації Xiaomi оприлюднила відеоролик, у якому наочно показано всі основні можливості людиноподібного роботизованого механізму.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Головні новини: