ГоловнаТехноHuawei опублікувала «живі» знімки смартфона без отворів та вирізів

Huawei опублікувала «живі» знімки смартфона без отворів та вирізів

Нещодавно вендор Huawei представив програмну платформу HarmonyOS 3.0. Цього тижня журналісти китайського інтернет-видання MyDrivers опублікували скрини з рекламного відеоролика, на яких відображений найновіший смартфон Huawei. Характерною особливістю останнього є відсутність вирізів та отворів в екрані. У апараті використається підекранна камера.

Подробиці

У публікації MyDrivers зазначається, що новий смартфон виконаний у форм-факторі “розкладачки”. Зовні він чимось схожий на нещодавно представлений гаджет Huawei P50 Pocket. В основному екрані пристрою, немає ні «чубчика», ні перфорації. Втім, побачити розташування камери можна навіть на скріншоті.

Смартфон Huawei з підекранною камероюДва патенти на мобільний пристрій із підекранною камерою були отримані китайською компанією у лютому 2021 року. Жодних офіційних заяв із цього приводу керівництво Huawei не робило.

Смартфон P50 Pocket з’явився на ринку на початку 2022 року. У зв’язку з цим можна зробити припущення, що його наступник дебютує на ринку із наступного року.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно