ГоловнаТехноЧутки про Nothing Phone (1) Lite закриті гендиректором стартапа Карлом Пеєм

Чутки про Nothing Phone (1) Lite закриті гендиректором стартапа Карлом Пеєм

Китайський стартап Nothing не працює над лайт-версією Phone (1) і не збирається розширювати «лінійку» фірмових смартфонів у найближчому майбутньому. Усі спекуляції на цю тему – незрозуміло ким і з якою метою запущений фейк, заявив співзасновник і голова бренду Карл Пей.

Подробиці

Інформація про готовність стартапу явити світові Phone (1) Lite з’явилася невдовзі після презентації першого в історії Nothing мобільного пристрою. Новинка привернула підвищений інтерес завдяки неординарному дизайну, найвидатнішим елементом якого стала прозора задня панель.

У процесі експлуатації Phone (1) виявились апаратні дефекти на кшталт горезвісного зеленого екрану. Користувачі, які змінили телефони на нові, зіткнулися з такою ж проблемою. У ході комунікації з розробником з’ясувалась огидна робота служби підтримки.

Власники Phone (1) також скаржилися на неналежну цілісність корпусу та потрапляння пилу під прозору задню панель.

Незважаючи на все перераховане вище, в Мережі з’явилися чутки про намір нового учасника ринку випустити лайт-версію проблемного смартфона. Новинці, зокрема, пророкували світлодіодне підсвічування інтерфейсу Glyph та бездротове заряджання неназваної потужності. Сильніше за інших розганяло неперевірену інформацію видання Android Police. Саме цей медіа-ресурс обрав Кар Пей для опублікування спростування.

Ряд експертів уже встигли звинуватити гендиректора Nothing і редакцію Android Police у спробі привернути увагу до смартфона, що розгубив повагу публіки, шляхом створення інформаційного галасу.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...