ГоловнаТехноЕксперти пояснили, як вимкнути історію пошуку в Google Chrome за одну хвилину

Експерти пояснили, як вимкнути історію пошуку в Google Chrome за одну хвилину

Пошукові запити та історія відвіданих веб-сторінок зберігаються мобільними та робочими версіями Google Chrome за замовчуванням. Якщо ви не хочете, щоб ці дані залишались у пам’яті браузера, потрібно просто змінити налаштування.

Нижче наведений спосіб відключення історії пошуку, який підходить для будь-якого веб-браузера, створеного на базі Chromium. Йдеться, зокрема, про Brave Browser, Edge тощо.

Порядок відключення історії пошуку

Щоб відключити історію пошуку в браузері, необхідно відкрити сторінку «Відстеження дій». Зробити це можна за посиланням.

Після входу до облікового запису відкрийте розділ «Історія веб-пошуку», після чого посуньте повзунок у положення «Вимкнути». Крім цього, зніміть галочки у додаткових налаштуваннях, як показано нижче.

Google ChromeПісля цього браузер припинить заносити в журнал відомості про відвідувані сторінки. Старий журнал можна видалити на сторінці «Мої дії» за цим посиланням .

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...