ГоловнаТехноXiaomi готує до прем'єри найдоступніший на ринку флагман

Xiaomi готує до прем’єри найдоступніший на ринку флагман

У мобільного пристрою Redmi K50S є всі шанси стати найбюджетнішим флагманом сучасності. Вартість новинки на базі Snapdragon 8 Plus Gen 1 становитиме 2999 юанів, що еквівалентно 445 USD.

Подробиці

За ці гроші можна буде придбати базову версію нового флагмана Redmi із 8/256 ГБ. На сьогоднішній день найдоступнішим на комерційному ринку флагманом вважається смартфон Nubia Z40S Pro. Його вартість на китайському ринку становить 3399 юанів, що еквівалентно 505 USD.

У серпні світло побачать не менше чотирьох моделей смартфонів на базі Snapdragon 8 Plus Gen 1. Йдеться про OnePlus 10T, Moto razr 2022, Redmi K50S та Moto X30 Pro.

Новинка від Redmi комплектуватиметься OLED-екраном із частотою 120 Гц. Акумулятор на 5 000 мА/год підтримуватиме 120-ватну зарядку.

K50S стане першим смартфоном Xiaomi, укомплектованим камерою на 200 МП. На світовому ринку новинка просуватиметься китайським вендором як Xiaomi 12T.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...