ГоловнаВійськові технологіїКомпания Blaze представила ідеальний безпілотник для розвідки

Компания Blaze представила ідеальний безпілотник для розвідки

Інженери ізраїльської компанії Blaze розробили розвідувальний VTOL-дрон Spider. Характерними рисами літального апарату є фіксоване крило та покращені можливості.

Подробиці

БЛПА здатний злітати у небо вертикально з будь-якої поверхні. Злітні смуги та катапульти йому для цього не потрібні. У рух безпілотник із нерухомим крилом наводиться за допомогою пропелера, розташованого в носовій частині.

Дрон вийшов досить легкий. Для керування ним потрібен один оператор. На одному заряді АКБ безпілотник здатний перебувати у повітрі протягом трьох годин. На БПЛА можна змонтувати камери та датчики.

Літальний апарат можуть експлуатувати не лише військові, а й логісти, медики, рятувальники та правоохоронці.

За словами генерального директора Blaze Італії Торена, безпілотник є ідеальним рішенням для проведення розвідувальних операцій. Він здатний злітати та сідати в обмеженому просторі.

Завдяки цьому його можна легко запускати з БМП чи невеликого катера. Безпілотник Spider здатний забезпечувати підрозділам тактичну перевагу на полі бою.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...