ГоловнаЕлектромобіліАмериканський електричний мотоцикл отримав унікальний дизайн і вагу менше 5,5 кг

Американський електричний мотоцикл отримав унікальний дизайн і вагу менше 5,5 кг

Стартап Ryvid розпочав рекламу свого нового дітища – е-мотоцикла Anthem з футуристичним дизайном та вагою менше 5,5 кіло.

Подробиці

Головна і найвизначніша особливість новинки – виняткова цінова доступність, запевняє гендиректор компанії-розробника Донг Тран. У розмові з журналістами американських ЗМІ топ-менеджер похвалився солідним досвідом роботи в організаціях, які постачають готову продукцію для автопрому та авіагалузі. Свої професійні навички функціонер реалізував у Anthem.

Показан электрический мотоцикл Ryvid Anthem с уникальным дизайном и отличной ценой

Новий електробайк належить до типу легких мотоциклів. Автономність та запас ходу першого «дітища» Ryvid – 120 км та 120 км/год. відповідно.

Замість трубчастої рами в е-байку застосовано конструкцію зі складених листів нержавіючої сталі та алюмінію. Вага Anthem – 5,4 кіло. Власник може в процесі їзди легко регулювати сидіння вгору/вниз на 4”.

Показан электрический мотоцикл Ryvid Anthem с уникальным дизайном и отличной ценойІнші особливості е-байка – TFT-дисплей на 4,9”, світлодіодне освітлення, пара USB-портів та безключове запалення.

Головна труба та підвіска мають кілька точок кріплення. Зроблено це для полегшення роботи ремонтникам. Доступні швидкісні режими – «Еко» та «Спорт».Показан электрический мотоцикл Ryvid Anthem с уникальным дизайном и отличной ценойВартість Ryvid Anthem – $7800. Дата офіційної прем’єри – 14.08.2022. Постачання електромотоцикла першим покупцям очікуються влітку наступного року.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...